.
Danny Fabry
donderdag 12 oktober 2017

Danny Fabry neemt clip op voor opvolger van Dansen op de reggaebeat

En wat is de nieuwe single? 


Met Dansen op de reggaebeat heeft Danny Fabry weer een succesvolle hit te pakken. Na vijf weken staat het nummer nog steeds op 13 in de Vlaamse Ultratop 50. Volgens de zanger uit Scherpenheuvel in Ment op zondag moet je niet altijd naar het buitenland kijken voor een cover. Een Leopold 3-nummer voorzag hij van een moderne sound en dat sloeg echt aan bij het publiek. Er werd ook een mooie clip opgenomen met mooie dames.



Afgelopen zondag was Danny Fabry te gast bij het Groot Leeuws Festival. Dat festival werd georganiseerd door Bart Anneessens Cops, die al lang geen onbekende meer is in het showbizzwereldje. De jonge organisator die tevens studeert aan de Universiteit van Cambridge begon als eerbetoon aan zijn overleden grootvader Theo Cops met het organiseren van feestjes om mensen te verenigen in de gemeente Sint-Pieters-Leeuw. Zelf is hij fan van onze artiesten en een jaar geleden begon hij zelf duetten op te nemen met artiesten om hen te ondersteunen.

Danny Fabry zei in Ment op zondag dat Bart hem een tijdje terug vroeg of hij ook zo'n duet wou opnemen. Er was één voorwaarde en die was dat Danny het nummer zou kiezen waar hij in gelooft. Met de winter in aantocht vond Danny Fabry het moment gekomen om voor een après-ski nummer te gaan. Naar verluidt testte de zanger het al eens uit bij optredens en dan ging iedereen helemaal uit de bol. De clip van My Little Lady werd afgelopen zondag reeds opgenomen, terwijl de releasedatum voor de hit in wording pas op 15 november is. Nog meegeven dat de drie ladies de gepaste groene en witte après-ski outfit droegen. Het wordt volgens Danny Fabry een plezierig liedje waar je helemaal van op zult fleuren.



Tekst: Nico Vanaken