.
Danny Fabry
donderdag 23 maart 2017

Danny Fabry heeft sterke vrouw achter zich staan

Als goedmaker gaat hij met zijn gezin op reis.


In Ment op zondag is Danny Fabry vol lof over zijn vrouw Georgette. Zij staat volledig achter hem, zorgt voor zijn kleding en het eten staat klaar als hij thuiskomt. Hier heeft hij ongelofelijk veel respect voor omdat het niet allemaal even evident is. Zo zijn naar eigen zeggen Georgette en dochter Lauren veel alleen thuis. Danny Fabry maakt dit dubbel en dik goed door als gezin wat meer op reis te gaan om zo bij elkaar te kunnen zijn. Georgette en Danny kennen elkaar al bijna 30 jaar.



Vorig jaar was voor Danny Fabry een echt topjaar, met de viering van zijn 45-jarige carrière. Dit zorgde ervoor dat de sympathieke zanger uit Scherpenheuvel toch wat zenuwachtiger was dan normaal. Qua vieringen is het dit jaar wel wat minder, maar qua optredens zal Danny het toch niet kalmer aan doen zolang de gezondheid het toelaat. Aan stoppen denkt Danny Fabry dus nog lang niet.

Momenteel heeft Danny Fabry met Viva Amor weer een echt sfeervol schlagernummer uitgebracht. Traditioneel brengt Danny tegen eind april een nummer op de markt waar hij het meest in gelooft en dat wordt een cover van een grote hit van George Baker Selection, namelijk Santa Lucia by night.



Dit jaar zijn er nog zeker drie evenementen waar Danny Fabry enorm naar uitkijkt. Zijn Lach en Traanshow in Boortmeerbeek is al een hele tijd uitverkocht, net als zijn fanreis naar Duitsland. Op 6 augustus volgt dan Danny's verjaardagsshow in zaal La Palma te Gits, met heel wat gastoptredens en een barbecue. Vanaf 1 april start de ticketverkoop voor deze bbq en verwacht wordt dat de kaarten weer snel de deur uit zullen zijn. Alle info hierover vind je terug op https://dannyfabry.yolasite.com.



Tekst: Nico Vanaken

Bio van Danny Fabry

Meer Over:

Danny Fabry

Bio van George Baker Selection