.
Dana Winner
dinsdag 28 oktober 2014

Dana Winner begaat stommiteit

Dana Winner heeft mensen gekwetst en daar heeft ze spijt van.


Dana Winner stond vorige week in Dag Allemaal met een mode-reportage. Dierenliefhebbers reageerden vorige week geschokt op de reportage. Vooral één foto zorgde ervoor dat Dana de wind van voor kreeg bij de dierenliefhebbers. Dana had namelijk een outfit aan die bij hen in het verkeerde keelschat schoot. Dana bood maandag in een open brief haar excuses aan.

Mijn lieve fans, ik ben boos op mezelf... heel boos. En dat komt allemaal omdat ik iets stoms gedaan heb. Bij een fotoshoot –waar ik vaak van kledij moest veranderen - heb ik in de drukte van het moment 1 keer een outfit met “vos”gedragen zonder dat ik daar bij stilgestaan heb.

Ik besef dat het stom klinkt maar zo is het wel gegaan : ik heb er gewoon niet aan gedacht. Ik ben er kapot van.

Ik zoek geen excuses. Uiteraard was het fout van mij, maar het was geen bewuste daad. Ik weet niet of u in uw leven al ’s ooit iets doms gedaan hebt waarvan u achteraf zegt : “Maar hoe kon ik dat nu doen? Waarom heb ik niet beter nagedacht?”. Wel, dat is wat er met mij gebeurd is.

Als dierenvriend kan ik maar niet begrijpen hoe me dit is kunnen overkomen. Want –echt waar – ik ben een dierenvriend. Ik ben het steeds geweest en zal het voor altijd blijven.

Ik heb zelf honden die mijn leven een gigantische meerwaarde geven. Ik weet hoe het is om voor hen te zorgen en ik ben dag na dag dankbaar voor de trouwe liefde, de warme affectie en de eerlijke aanhankelijkheid die ik van hen terugkrijg. Op sommige moeilijke momenten in mijn leven hebben mijn dieren me beter getroost dan sommige zogezegde vrienden.

Ik besef dat ik door het dragen van die éne outfit tijdens de fotoshoot mensen gekwetst heb. Bij hen wil ik me oprecht verontschuldigen. De bekende zangeres Cher heeft ooit gezongen “If I Could Turn Back Time”. De laatste dagen denk ik voortdurend : kon ik de tijd maar terugdraaien en mijn fout ongedaan maken. Maar de tijd laat zich niet terugdraaien. Ik ben een mens van vlees en bloed en mensen maken fouten. Hoe erg dat ook is. Niemand is perfect.

Ik moet nu trachten wat er gebeurd is een plaats te geven in mijn leven. Het leven van een dierenvriend die 1 keer een blunder begaan heeft. Dat doet pijn, maar het zal voor mij ook een wijze les zijn.

Met vriendelijke groeten en een hart vol verdriet, Dana.



Een mooi gebaar van Dana Winner in de richting van de dierenliefhebbers maar ook naar de dieren toe. Dwingt zo'n open brief bij jou respect af of niet?

Bio van Dana Winner

Meer Over:

Dana Winner