.
News Image

Dagboek van een muts 7 - Drama voor de camera

Drama voor de camera is het zevende deel in de razend populaire meidenserie Dagboek van een muts van Rachel Renée Russell. De eerste editie, met een oplage van 50.000 exemplaren, krijgt een goudkleurig omslag. Van de serie zijn inmiddels meer dan 450.000 boeken verkocht, én er is een verfilming in de maak!

Nikki staat op het punt BEROEMD te worden! Een populaire tv-serie gaat haar volgen terwijl zij het nummer ‘Ik ben mooi een muts!’ met haar vriendinnen Chloë en Zoey gaat opnemen. Supercool! Maar DAG EN NACHT een camera op je neus is soms ook irritant. Want hoe kan Nikki Brandon nu laten weten dat ze VERLIEFD op hem is, zonder dat de hele wereld meekijkt? Ondertussen doet de knappe MacKenzie er ALLES aan om in de spotlights te komen. En wie is daarvan de dupe? Precies!

Rachel Renée Russell is advocate, maar vindt het leuker om jeugdboeken te schrijven (ook omdat en pyjama in de rechtszaal niet is toegestaan). Als hobby maakt ze graag totaal zinloze dingen, zoals een magnetron van rietjes.