.
News Image

Crash! Boom! Bang voor Andy Peelman uit De Buurtpolitie

Acteur Andy Peelman uit De Buurtpolitie gewond bij crash.


Hij was er volledig klaar voor. Acteur Andy Peelman uit het VTM-programma De Buurtpolitie had zaterdag keihard gewerkt en alle voorbereidingen getroffen om zich zondag eens goed uit te leven tijdens een cross in Lebbeke. Camera's zijn aan het opladen om morgen alles vast te leggen!! Vollenbak spektakel!!! schreef Andy in de nacht van zaterdag op zondag op Facebook. Op dat moment kon hij niet weten dat hij de nacht nadien in het ziekenhuis zou doorbrengen. Wat er precies gebeurd is? Zondag nam Andy deel aan de autocross van Wieze. Andy doet wel vaker mee aan dit soort autorodeo's en hij probeert geen onnodige risico's te lopen. Zondag was Andy volop aan het rijden maar plots ging het is. Ik zag één van mijn wielen voorbij mijn wagen rollen. De wagen kwam tot stilstand. Tot daar ging alles goed maar op een bepaald ogenblik is er een wagen op ons voertuig ingereden.



Nochtans zegt het reglement van de rodeo duidelijk dat het verboden is om een stilstaande wagen aan te vallen of zelfs verder te duwen. De klap was hevig en Andy werd naar het ziekenhuis gevoerd. Daar mocht de acteur de nacht doorbrengen. Wij hadden hem maandagmiddag aan de lijn. Er is deze ochtend een scan van mijn hersenen gemaakt. De dokter wil zeker zijn dat er niets beschadigd is. De uitslag heb ik nog niet maar ze hebben me vannacht regelmatig wakker gemaakt om te controleren of ik goed reageerde en blijkbaar was dat toch al positief. Ik hoop dat ik in de loop van maandag het ziekenhuis mag verlaten.



De dokter heeft Andy alvast verplicht om een week thuis te blijven. Maar ik voel me eigenlijk wel goed. Mogelijk ga ik toch sneller weer aan de slag, maar laten we eerst het resultaat van de scan afwachten, stelde Andy ons gerust. Ondertussen liet Andy ons weten dat hij maandag uit het ziekenhuis ontslagen is. We wensen de acteur een spoedig herstel toe.


Bio van Andy Peelman

Meer Over:

Andy Peelman