.
Christoff
donderdag 2 mei 2024

Christoff: “Ik zou niet achter hem willen hangen in het verkeer”

Hij rijdt nog steeds met de auto

Als er iemand fan is van Christoff dan is het zijn grootvader Emiel wel. Hij is 92, maar nog altijd een grote steun voor de zanger. Hij is als een ware god voor hem.

Drie jaar geleden overleed jammer genoeg de vrouw van Emiel en ook met zijn grootmoeder had Christoff een sterke band. Zij functioneerden als zijn belangrijkste klankbord.

“Voor alles wat ik deed, moest ik hun zegen hebben. Ik ben echt bang geweest na de dood van mijn grootmoeder, omdat ik dacht dat we mijn grootvader ook zouden verliezen. Ik vreesde dat hij zou wegkwijnen van verdriet. Tot op de dag van vandaag is hij nog ontzettend weemoedig. Maar we proberen hem overal bij te betrekken en mee naartoe te nemen. Peter woont op zijn 92ste nog steeds zelfstandig en rijdt zelfs nog met de auto. Zijn wagen is zijn vrijheid. Al zou ik niet graag achter hem hangen in het verkeer”, lacht Christoff in Primo.

Natuurlijk heeft Christoff ook veel geleerd van zijn peter en meter. Zijn wijsheid en levenservaring hebben een grote invloed gehad op het leven van de zanger.

“Hard werken, dat heb ik van mijn beide grootouders geleerd. Peter komt uit een gezin van zelfstandigen, dus zij hebben flink wat uren geklopt. Het is dankzij mijn grootouders dat ik weet dat je van werken niet doodgaat. Ik heb veel van hen gekregen en ze hebben mij altijd enorm hard gesteund, maar ik kwam niet bij hen over de vloer om bij wijze van spreken mijn zondag te krijgen. Zodra ik begon te werken, verraste ík hen liever met een geschenkje.”

Bio van Christoff

Meer Over:

Christoff