.
Christoff
dinsdag 28 april 2015

Christoff had contact met ex-lief

Dan toch contact tussen Christoff en Niels. Maar komt het nog goed?


Je kon er afgelopen week niet omheen: Christoff zat vorige week heel diep in Liefde Voor Muziek: hij zong een nummer gericht aan zijn ex-vriend Niels.

Je weet het waarschijnlijk niet, maar ik heb de laatste maanden heel veel aan jouw muziek gehad, vertrouwde Christoff Tom Helsen toe. Christoff gaat verder: Ik kom uit een relatiebreuk en jouw muziek heeft mij echt geholpen. Ik ga een nummer brengen waar ik altijd naar teruggreep en heb er iets persoonlijks van gemaakt. Iets wat ik eigenlijk nog wou zeggen tegen Niels. Ik heb het gevoel dat ik het met dit nummer volledig kan loslaten”, aldus Christoff. Christoff bracht met Vaarwel een heel eigen versie van Tom Helsens Goodbye.

Christoff gaf afgelopen week l te kennen dat hij hoopt dat het nog goed komt tussen hem en zijn ex-lief. En er is nieuws! Dinsdagochtend vertelde Christoff in een gesprek met Joe FM dat er contact is geweest tussen hem en Niels. Dat contact verliep gewoon via sms. Christoff en Niels zijn tot het besluit bekomen dat ze het daarbij gaan laten en elk met hun eigen leven verder moeten gaan. Van een echte verzoening is dus geen sprake en dat is best jammer natuurlijk. Christoff kan zich nu volop concentreren op zijn nieuwe cd die er midden november aan zal komen.

Bio van Christoff

Meer Over:

Christoff