.
News Image

Chez Claire gaat internationaal

Chez Claire heeft grote plannen. 


Chez Claire, het patisserie-concept van Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde, opent midden december een pop-up vestiging op Brussels Airport en vanaf zaterdag 24 november kan je hun éclairs laten leveren in de gànse Benelux.

Eerder dit jaar zagen we bij de opening van de twee boetieks in Antwerpen en Gent onmiddellijk lange wachtrijen om een doosje met deze nieuwe soort éclairs te kunnen bemachtigen. Vanaf 1 december kan je simpelweg je éclairs aan huis laten leveren of een doosje meenemen wanneer je je tante in pakweg Portugal gaat bezoeken, klinkt het.

Vanaf zaterdag 24 november kan je je éclairs, en andere zoetigheden, bestellen via de webshop en krijg je de keuze om ze af te halen in één van de winkels of om ze gekoeld te laten leveren. Dit kan niet alleen in gans België, maar ook in Luxemburg en Nederland. Hup, Holland! Vanaf 24 stuks is dat trouwens volledig gratis.



Dankzij een samenwerking tussen Chez Claire, Electrolux Professional en Brussels Airport vind je vanaf 15 december de eerste Chez Claire pop-up store in de vertrekhal van de Europese vluchten. Zo wordt het wachten op je vlucht nét iets aangenamer wanneer je geniet van Belgium's Finest Patisserie en een coupe Champagne ‘bij Claire'. Het enige wat je ondertussen moet doen is je gate in het oog houden en wachten tot alle andere passagiers zijn opgestapt. Heb je zin om langs de andere kant van de toonbank te staan? Chez Claire is op zoek naar medewerkers voor hun pop-up store op Brussels Airport, solliciteren kan via jobs@chezclaire.be



“We zijn echt heel enthousiast over onze nieuwe producten, en al zeker over de eerste shop-in-shop test op Brussels Airport. Hopelijk kunnen we snel doorstarten naar luchthavens over gans Europa, we trekken dan ook erg aan de Belgische kaart, want daar mogen we best trots op zijn.” aldus Dries Henau.



Vanaf 1 december kan je bij Chez Claire ook doosjes met mini-éclairs kopen of bestellen. Per doos vind je acht verschillende smaken: de klassieke ‘La Claire”, de ‘Galaxy’ - met gouden knettersuiker-, hazelnoot, zeezout-caramel, ‘bitter dark chocolate’, peer-kaneel, passie-mango of framboos. En je hoeft voortaan niet verder te zoeken, want met een assortiment éclairs, de potjes “Crème de Claire” en hun nieuwe confiserie-assortiment kan je nu je volledige dessertbuffet bij Chez Claire samenstellen.

Naast koffie of thee kan je vanaf dit weekend ook een heerlijk verse chocomelk bestellen. En uiteraard horen bij een feest- of desserttafel de nodige bubbels: Chez Claire's huischampagne 'Cuvée Claire' kan je ook meenemen of laten meeleveren met jouw éclairs. Cuvée Claire is een zacht parelende Blanc de Noirs Champagne.



Bestellen kan vanaf zaterdag 24 november via www.chezclaire.be

Solliciteren voor Chez Claire op Brussels Airport kan via jobs@chezclaire.be


Bio van Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde