.
News Image

Cd Dromen en dwazen van 3JS

Na het succes van de albums ‘Watermensen’ en ‘Kamers van mijn hart’ hebben Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jaap De Witte, ofwel de 3 JS, hun derde album opgenomen en uitgebracht en dat onder de titel ‘Dromers en dwazen’.

Na het succes van de albums ‘Watermensen’ en ‘Kamers van mijn hart’ hebben Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jaap De Witte, ofwel de 3 JS, hun derde album opgenomen en uitgebracht en dat onder de titel ‘Dromers en dwazen’.

Vanuit het niets komt het gloednieuwe 3 JS album ‘Dromers en dwazen’, één week na release al op 3 binnen in de Nederlandse charts. 3 JS zou je kunnen omschrijven als de succesvolste nieuwe Nederlandse band van de laatste drie jaar. Met de nieuwe cd ‘Dromers en dwazen’ hebben 3 JS een ijzersterk derde album opgenomen dat opnieuw bestaat uit mooie teksten, vervat in heerlijke nummers die omringd zijn met sterke producties. Met ‘Loop met me over zee’ is de eerste single uit de nieuwe cd ‘Dromers en dwazen’ simultaan uitgekomen in Nederland en in Vlaanderen. Het nummer kan je omschrijven als een prachtig luisterliedje. Waar we nu al naar uitkijken is ‘Geloven in het leven’, een song die ontstaan is uit een samenwerking met auteur/componist John Ewbank, de man de grootste hits schreef voor Marco Borsato. Hoogtepunt op de nieuwe 3 JS cd ‘Dromers en dwazen’ is zonder twijfel het nummer ‘Wat is dromen’ waarbij de drie heren de samenwerking krijgen van de Nederlandse zangeres/actrice Ellen Ten Damme. ‘Tijd voor de waarheid’, ‘Wacht op mij’ en het chauvinistische ‘Holland’ zijn sterke songs die je op het album kan terug vinden. Ook de titelsong ‘Dromers en dwazen’ is bijzonder goed te pruimen. Net als Jan Smit en Nick & Simon ligt de muzikale basis van de 3 JS in Volendam. Of daar iets speciaal in het grondwater zit weten we niet – Jan Smit verklaarde het succes van de Volendamse artiesten als zou het liggen aan het visvoer - maar de 3 JS staan ook voor die alom gekende Volendamse muziekkwaliteiten. Op 9 april starten 3 JS met hun gloednieuwe theatertour ‘Pluche, zweet & tranen’. Die tour brengt hen op diverse locaties in Nederland. Nog voor de start van de concerten zijn al meer dan 70 % van de tickets verkocht. Goed nieuws voor de Belgische fans van de 3 JS want de groep zal met de theatertour ‘Pluche, zweet en tranen’ ook bij ons neerstrijken. Op woensdag 31 mei concerteren ze in de Arenbergschouwburg in Antwerpen. De muzikale meerwaardezoeker die houdt van het Nederlandstalige repertoire gaat zich verheugen wanneer de cd ‘Dromers en dwazen’ van 3 JS aan het spelen is.