.
News Image

Carrièrewending voor Kirsten Janssens

Kirsten kan veel... Heel veel....
Bij Kirsten en Jan ging maandagavond alles over de bootverbranding en de 6000 wensen die Kirsten is gaan ophalen bij alle scholen van Limburg.

Stiekem droomt Kirsten dan ook dat al die Kinderwensen uitkomen.

‘The Sky is the Limit’ op vier werpt al twee jaar lang een exclusieve blik achter de voordeur van succesvolle landgenoten. Zo kan Vlaanderen iedere maandag om 21 uur KIRSTEN JANSSENS, de (ex-)vrouw van de intrigerende topdesigner / CEO van Jaga, Jan Kriekels, volgen. Kirsten, de Limburgse schone die ook gekend staat als één bom dynamiet, zwiert in de reeks regelmatig met haar sexy lange benen. Ze kreeg door haar speelse, ondeugende karakter onder andere meteen een gesprek geregeld met John McEnroe, zonder deze op voorhand aan te vragen. Ze kreeg in haar leven al heel wat kritiek en complimenten over zich, ook toen ze ‘Big Brother’ won, maar het mag gezegd zijn: ze is echt en authentiek. Ze blijft steeds met haar beide voetjes op de grond staan, terwijl ze een gezin draaiende houdt en ook nog eens blijft werken bij Jan.

Kirsten is nu helemaal klaar voor nieuwe uitdagingen in haar leven. Daarom slaat ze de handen in elkaar met Basesix. Samen stippelen ze een nieuw parcours uit. Vanaf nu is Kirsten dan ook voor het eerst te boeken voor een acte de présences, photoshoots, reclame campagnes, …

www.basesix.be

Bio van Kirsten Janssens en Jan Kriekels