.
News Image

Boyz II Men komt naar Brussel

Na hun succesvolle wereldtour in 2012 komen Boyz II Men eind september terug met een nieuwe CD 'Collide' en een tournee die op 9 december de Ancienne Belgique aandoet.
 

Boyz II Men begon ooit als een kwintet, maar slankte na een korte tijd af tot een trio, bestaande uit Nate Morris, Wanya Morris en Shawn Stockman. Na het eerste succesvolle luik van hun carrière (met meer dan 60 miljoen verkochte platen zijn ze zonder twijfel de populairste R&B act ooit) besloten ze in 2007 om een aantal bekende Motown nummers te coveren. Het succes van die plaat (en tour) verraste iedereen binnen de muziekwereld (niet in het minst de groep zelf), waarop in 2009 'Love' en in 2011 'Twenty' volgden.

In 2010 en 2012 speelden de drie jongens telkens een succesvolle show in de Ancienne Belgique. Twee jaar later zijn ze klaar om jullie harten te (her)veroveren. Naast de hits uit de beginjaren 'End Of The Road', 'I'll Make Love To You' en 'On Bended Knee' mogen de fans zich op 9 december ook verwachten aan een fijne selectie Motown-covers, bewerkingen van bekende pophits en nieuwe nummers uit 'Collide' die op 30 september verschijnt.

De groep staat op 9 december in de Ancienne Belgique te Brussel. Tickets kosten 36 euro en zijn te koop via www.abconcerts.be en via 02 548 24 24.

Bio van Boyz II Men

Meer Over:

Boyz II Men