.
News Image

Boycode zingt Violettta

Beluister nu de nieuwe Violetta-single ‘Unica’ van Boycode.


De boyband Boycode zingt vol passie deze nieuwste hit voor een deel in het Engels èn voor het eerst ook in het Nederlands. Unica wordt gepresenteerd als single voor het derde seizoen van Violetta dat vanaf 6 april van start gaat.



Vlaanderen heef eindelijk nog eens een eigen boyband, en wat voor één! Lennert, Matti, Gregory en Timmy geven steeds het beste van zichzelf. Deze vier knappe, jonge gasten beschikken over de looks èn over een flnke dosis zangtalent. Met hun eerste single ‘Dizzy’ maakten ze hun debuut als Boycode en verder zijn ze vooral bekend bij de Vlaamse tienermeisjes voor hun hits ‘I Got My Mind Set On You’, ‘Not Giving Up’ en ‘It’s A Mistake’. Vol met charisma en coole danspasjes weet deze Vlaamse boysband als geen ander hoe meisjesharten sneller te doen slaan!

Tijdens de paasvakantie gaat Boycode ook mee op tournee met de Violetta Karaoke bus. Elke dag van de paasvakantie (uitgezonderd zondagen 5 en 12 april en paasmaandag 6 april) rijdt de Disney Channel Violetta bus doorheen Vlaanderen en Brussel en houdt halt bij Hypermarkten Carrefour. De lijst van locaties is beschikbaar op www.disneychannel.be/karaoke. Op 4 locaties geef Boycode een exclusieve showcase inclusief de nieuwe single UNICA.


Bio van Boycode en Violetta

Meer Over:

Boycode Violetta