.
News Image

Boerin Kelly kiest voluit voor Antoine

Boer zkt Vrouw is aan een verrassend seizoen bezig...
De Boer zkt-Vrouw aflevering van 15 september 2014 stond bol van de verrassingen. De 23-jarige boerin Kelly uit Leest besloot na de groepsdate om voluit voor Antoine te gaan. De andere 23-jarige boerin Nathalie koos bij het keuzemoment na de groepsdate voor 3 mannen, maar kwam daarna op haar stappen terug en vroeg Dina of haar 4de favoriet toch ook mocht komen logeren. Patricia, één van de 3 favorieten van boer Luc, bracht haar zoon Ruben mee op boerderijlogement. En uiteraard stonden ook de keuzemomenten van Peter-Jan en Ruben op het programma.

Na de groepsdate van Kelly kwam het niet tot een echt keuzemoment. Antoine, de jongeman uit Wallonië, vertelde de boerin dat hij “stapelzot” is van haar. En de gevoelens zijn wederzijds, vertelde Kelly tegen Dina. “Nadat ik mijn brieven had gekregen, heb ik Antoine, een Waalse jongeman die ik al enkele keren gezien had op de markt, teruggezien. Hij kon niet bij de speeddate zijn maar omdat ik hem graag beter wou leren kennen, heb ik hem uitgenodigd voor de groepsdate”, liet Kelly eerder al weten. En daar viel hij erg in de smaak.

“Al die jongens doen heel erg hun best en het zijn allemaal supertoffe mannen maar liefde op het eerste gezicht, dat is er niet bij hen. En wel bij Antoine. Bij aanvang van de groepsdate dacht ik: ‘ik laat de dag verlopen en laten we zien, wie weet springt er iemand anders uit waarvan ik denk “dat is hem ook”’. Maar na het verlopen van de dag en wanneer ik Antoine ook even apart had gesproken, dacht ik: ‘ja, dat is hem’ en ik kan dat niet wegsteken. Het kan goed zijn dat als je binnen een half jaar vraagt waar Antoine is, ik moet zeggen dat ‘het’ er toch niet was. Maar dat is dan maar zo. Nu is het liefde op het eerste gezicht. Of dat altijd goed afloopt, weet ik natuurlijk niet.”

Dat het er in de familie ‘boenk op’ moet zitten, blijkt dus nog eens. Want na de speeddates op 1 september 2014 besloot Kelly’s vader Patrick om het avontuur te laten stoppen, bij gebrek aan liefde op het eerste gezicht. Voor Kelly en Antoine stopt het Boer zkt Vrouw-verhaal niet, want zij worden verder gevolgd in deze reeks.