.
Fien, Thomas en Amber uit Boer Zkt Vrouw
zaterdag 4 mei 2024

Boer Thomas: “Ze voelde zich een buitenstaander”

En dan was er nog de taalbarrière

Het was even schrikken toen zowel Silke als Chloë besloten om ‘Boer Zkt Vrouw’ te verlaten en zo niet meer mee te dingen naar de liefde van boer Thomas. Hij heeft vrede met hun keuze, want hij had ze waarschijnlijk zelf ook naar huis gestuurd verder in het programma.

“Ik snap dat de afstand te groot was voor Chloë. Ze woont in Nederland op 2,5 uur bij mij vandaan. Daarover hebben we ook gesprekken gevoerd. Daarbij kwam nog eens dat Chloë op mijn boerderij tussen vier West-Vlamingen zat. Ze voelde zich daardoor een buitenstaander, en ik kan haar geen ongelijk geven. Er was misschien een beetje een taalbarrière”, lacht boer Thomas in Tv Familie.

Hierdoor had de boer natuurlijk een beslissingsmoment minder, maar het voordeel was dan natuurlijk dat hij niemand zelf naar huis hoefde te sturen.

“Amber en Fien hadden dus al een streepje voor. Ik zag Amber en Fien zo hun best doen en miste dat wel bij Chloë en Silke. Ook al was hun tijd op mijn boerderij erg beperkt, ik voelde van hun kant weinig inspanning om iets te forceren. En als je met vier dames zit, is dat al helemaal niet evident.”