.
News Image

Boekvoorstelling Intervista met tal van BV's

Op donderdag 11 december viert Intervista hun boeklancering in aanwezigheid van tal van BV's.


Bekende persoonlijkheden geven op Intervista een inkijk in hun ziel. Ze blikken terug, overschouwen wat goed is geweest en wat minder, leggen uit waarom ze bepaalde stappen in hun carrière hebben gezet. Waardig, subtiel, met zin voor nuance. (H)eerlijke interviews, over mens en carrière.



Intervista viert op donderdag 11 december hun boeklancering in stijl met de komst van presentator Lieven Verstraete, Hans Vandeweghe, Hilde Sabbe, muzikanten Jean Blaute en Tom Kestens, Jean-Pierre Van Rossem, Lynn Wesenbeek, Gella Vandecaveye, Herman Balthazar, Guillaume Van der Stighelen, Tomas Van Den Spiegel en Herman van Rompuy, Cathérine Moerkerke, Mark Coenen,...



Programma:



Vanaf 19u: ontvangst door het Intervista-team



20u-22u: boekvoorstelling, presentatie door Lieven Verstraete

- Gesprek met Christophe Hautier (webmaster) en James Arthur (fotograaf)

- Mini media debat met onder andere Hans Vandeweghe (De Morgen), Wouter Verschelden (Newsmonkey), Mark Coenen (voormalig netmanager Canvas) en Hilde Sabbe (Het Laatste Nieuws)

- Sofagesprek met onder andere Herman Van Rompuy, Gella Vandecaveye, Jean-Pierre Van Rossem en Guillaume Van der Stighelen

- Muziek: Jean Blaute en Tom Kestens (Das Pop, Lalalover)

- Theater: Studio Gekko



Vanaf 22u: netwerkreceptie



De plaatsen voor dit event zijn beperkt, dus snel inschrijven is de boodschap! Als funder ontvangt u op de boekvoorstelling een exemplaar. Het boek zal op de avond ook te koop gesteld worden.



Wanneer? Donderdag 11 december 2014

Waar? Eurotuin Merelbeke (ingang Tuinterras) Fraterstraat 111, 9820 Merelbeke

Prijs: €10 per persoon

http://intervista.be/inschrijven-voor-de-boekvoorstelling/



(l.t.)