.
News Image

Boek: Jan & Saskia over seks en liefde

Houden mannen alleen van grote borsten? Waarom vallen vrouwen op oude mannen? Wat is vreemdgaan eigenlijk? Waarom willen mannen nooit iets veranderen? Waarom krijgen vrouwen altijd hun zin?

Houden mannen alleen van grote borsten? Waarom vallen vrouwen op oude mannen? Wat is vreemdgaan eigenlijk? Waarom willen mannen nooit iets veranderen? Waarom krijgen vrouwen altijd hun zin?

Wat vinden mannen en vrouwen écht van elkaar? In vijftig onverbiddelijk eerlijke briefwisselingen geven de favoriete thrillerschrijfster van Nederland en de hoofdredacteur van Playboy eens en voor altijd openheid van zaken in de strijd der seksen. Zelden gaf een boek zo schaamteloos en openhartig inzicht in de drijfveren van de andere sekse. Een onmisbare gebruiksaanwijzing voor elk liefdesavontuur - of het nu een langlopend huwelijk is of een vrolijke one-night-stand. Saskia Noort (1967) schreef de bestsellers Terug naar de kust, De eetclub, Nieuwe buren en De verbouwing. Van haar boeken werden twee miljoen exemplaren verkocht. Jan Heemskerk (1962) is hoofdredacteur van de Nederlandse Playboy en levert geregeld columns en pittig mannelijke bijdragen aan vele, vele vrouwenbladen. Samen schrijven ze de rubriek Jan & Saskia, maandelijks in Linda, waaruit dit boek is ontstaan. Dit najaar staan ze samen op vele podia met de Sas & Jan zelfhulptour: een wervelende mix van voorlezen-uit-eigen-werk en interactieve literaire relatietherapie voor en met het publiek (in een regie van Peter Heerschop) Wat is er mis met een aardige man? Vinden vrouwen het formaat belangrijk? Waarom praten mannen onderling niet over emoties? Waarom blijven vrouwen altijd plakken in slechte relaties? Hoe kunnen vrouwen zo goed geheimen bewaren? Waarom moet alles wijken voor voetbal? Waarom wordt een man ook ziek als zijn vrouw ziek is? Kunnen mannen en vrouwen vrienden zijn? Waarom kunnen mannen niet alleen zijn? Waarom kunnen vrouwen zich niet haasten? Jan & Saskia over seks en liefde, paperback met flappen, 160 blz, € 15