.
News Image

Björn Verhoeven & Zaki op tour!

115 jaar ervaring op tournee. 


Wat krijg je als je 2 iconen van de radio en entertainment samen op tour stuurt? Het beste uit de muziekgeschiedenis en onvervalst 'Come Together'-entertainment. Vlaanderen was eind jaren 60 en begin jaren 7 in de ban van de Mike & Zaki Show, wel deze keert nu dus in een nieuw jasje terug met Björn Verhoeven en Zaki!


Zaki … het icoon van radio en TV! Je moet het dus zien, en vooral horen. Vraag mij niet om het te beschrijven. Ik hoop van harte dat het niet lijkt op wat andere dj's doen. Heel geschikt dus voor mensen met een open mind die zich flink willen amuseren. En die indruk had ik bij de sets in Nijdrop, AB, Culture Club, Gentse Feesten, Lokerse Feesten, enz ...De Grand Cru van de deejays zei iemand, maar ik moet toegeven dat het een vriend was. > Onze set is snel wisselend en gevarieerd. Dansbare muziek van nu, gekruid met wat van het beste uit de laatste 115 jaar.



Björn Verhoeven is wellicht dé allround dj van Vlaanderen! Al meer dan 15 jaar kom je hem elk weekend wel ergens tegen in het land en zet hij de boel op stelten. Of het nu een echte party moet zijn met hits en 90’s of je wil van directie tot personeel de polonaise laten dansen, op hem kan je rekenen voor steeds de juiste keuze.. De Limburgse spring in’t veld en lieveling op tal van radio’s zoals TopRadio, Qmusic, Zijn Ochtendshow met Tess Goossens op JOE en sinds vorige zomer op Nostalgie. Bjorn leerde zijn l volk ‘Brandend Zand’ kennen, als dat geen Nostalgie is! Zijn referenties gaan dan ook van de Kanaal 2 Mega On Airs in Flanders Expo en het Sportpaleis tot de pensenfuif in Erps-Kwerps, Legendary 90’s, tal van bedrijfsfeesten en Awards uitreikingen. Afgelopen zomer fietste hij zelfs met een GO-CART van Hasselt naar Middelkerke voor Bjorn tot the Beach.. nu fietst hij samen met Zaki naar elke zaal in het land, met een gevulde platenkoffer en een garantie op een legendarische avond!


Boekingen via starentertainment.be .

Bio van Zaki en Bjorn Verhoeven

Meer Over:

Zaki Bjorn Verhoeven