.
News Image

Bill Barberis maakt deze week filmdebuut

Hij speelt in de romcom Allemaal Familie.


Bill Barberis raakte bij het grote publiek bekend als Toon in Thuis. Binnenkort verdwijnt hij uit de populaire soap en daar had vooral vrouwelijk Vlaanderen het moeilijk mee. Vanaf 22 februari is Bill te zien in de film Allemaal Familie. De film van regisseur Dries Vos is een remake van de Nederlandse komedie Alles is familie.

Bill Barberis geeft gestalte aan de rol van Carl, een souschef die een beetje vastzit in het leven zoals er wel meerdere personages met zichzelf worstelen in deze romantische komedie.



In De Zondag zegt Bill Barberis dat hij het interessant vindt om op een paar uur tijd een hele evolutie door te maken. In een soap of fictiereeks daarentegen lopen volgens de populaire acteur de verhaallijnen eerder door elkaar en het tempo ligt bij een serie daarenboven nog een stuk hoger.



Fans van Bill Barberis hebben nog meer om naar uit te kijken, want hun idool had vorige maand opnames voor Spitsbroers, waar hij als racepiloot in de verhaallijn opduikt van oudste spitsbroer Alan Moerman.



Tekst: Nico Vanaken