.
News Image

Best Of War

Drie tops verzameld...

Kandahar Break: Afghanistan 1999 – Een team van de Britse ontmijningsdienst onder leiding van Steve Delamore is ingehuurd door de plaatselijke autoriteiten van de provincie Kandahar om mijnen te ontmantelen in de woestijn in het Zuiden van Afghanistan. Delamore treedt de islamitische wetten met voeten en haalt zich de woede van de corrupte plaatselijke politiechef op de hals en moet het land ontvluchten. De enige kans voor hem om levend uit het gebied te geraken, is te voet de grens van Pakistan bereiken. Hij krijgt hierbij de hulp van een groep vrijheidsstrijders.

Deserter: Wanneer de jonge Simon Murray bij het vreemdelingenlegioen gaat, verwacht hij één groot avontuur. Maar zijn illusies worden al snel de kop ingedrukt. De opleiding is erg zwaar en de verzengende woestijnhitte van de Algerijnse zandvlakte dreigt hem zuur op te breken. Gebaseerd op een waar gebeurd verhaal, over de belevenissen binnen het vreemdelingenlegioen en gesitueerd tijdens de Algerijnse strijd voor onfhankelijkheid.

Time Bomb: Jason neemt een job aan in Irak bij het Amerikaanse leger. Op een dag wordt hij benaderd door een wetenschapper van het leger die hem vertelt dat een virus wordt ontwikkelt dat van mensen een tijdbom kan maken. Dit wapen kan ingezet worden om dood en verderf te zaaien onder terroristen. Jason komt er achter dat hij al onderdeel is van het experiment wanneer mensen in zijn omgeving door spontane explosies om het leven komen.