.
News Image

Best Of Grimm

De gruwelijkste sprookjes...

Hansel & Gretel: Moderne versie van het klassieke 'Hansje en Grietje' sprookje. Gretal werkt in de lokale kruidenierszaak van de, op het eerste zicht, charmante Lilith. Na een ruzie met hun vader verzeilen Hansel en Gretel in het bos en komen terecht bij een afgelegen huisje waar, tot hun grote verbazing, Lilith en haar twee zonen blijken te wonen. Hansel en Gretel worden hartelijk ontvangen maar dan verdwijnt Hansel plots.

Sleeping Beauty: Gedreven door wraak spreekt een tovenares een wrede en onherroepelijke vloek uit over de pasgeboren prinses Dawn, waardoor ze op haar vijftiende verjaardag in een eeuwige slaap terecht komt. Iedereen op het kasteel is hetzelfde lot beschoren als de prinses.

Grimm's Snow White: Wanneer de koning van een groot en machtig land op gewelddadige manier en onder verdachte omstandigheden om het leven komt, neemt de koningin de leiding over het koninkrijk op zich. Om zeker te zijn dat ze haar macht voor langere tijd kan behouden, vat ze het plan op om haar beeldschone stiefdochter Snow te vermoorden.