.
News Image

Best Of Fighters

Een bikkelharde boxset...

Supreme Champion: Troy Jennings, wereldkampioen in de gemengde vechtsport en onderscheiden oorlogsheld, gaat, na zijn terugkeer van de oorlog in het Midden-Oosten, terug aan de slag als kooivechter. Zijn comeback wordt echter ruw verstoord wanneer zijn ex-vriendin Jenny in de problemen raakt door zware gokschulden en Troy om hulp vraagt om uit handen te blijven van Lucien Gallos. Gallos wil een serie gevechten op leven en dood met Troy in de ring om het leven van Jenny te sparen. Troy moet het opnemen tegen ‘s werelds meest vermaarde kooivechters.

American Pitfighter: Carlos Castillode is leraar in de Oosterse vechtkunst en runt al jaren zijn eigen sportstudio. Helaas heeft hij de grootste moeite om financieel rond te komen met de lessen die hij geeft en valt daardoor samen met zijn broer ten prooi aan een criminele organisatie. Deze dwingen hem om deel te nemen aan illegale gevechten. Alleen op die manier kan hij zijn broer uit handen van de misdadigers redden zijn familie herenigen en zijn vechtclub redden.

Carnera Primo Carnera was de eerste en enige Italiaan die tot op heden het wereldkampioenschap zwaargewicht boksen op zijn naam schreef. Hij was een man die de ontberingen waardig en successen met nederigheid onderging. Hij was een echtgenoot die zijn beeldschone vrouw aanbad tot op de dag van zijn dood en een vader die zijn kinderen leerde dat, al zou het leven nog zo zwaar zijn, opgeven geen optie is. Hij leefde een buitengewoon leven met buitengewone moed. Hij had waarden en normen waar hij altijd naar leefde en die hij doorgaf aan zijn kinderen. Ze blijven voor altijd in hun harten voortbestaan. Dit is het verhaal van Primo Carnera.