.
News Image

Best of Adya Classic

Adya Classic pakt uit met een best of, en dat voor de allereerste keer.
Niet minder dan 3 topreleases, 2 special editions, een berg gouden platen en dat alles goed voor niet minder dan 650.000 wereldwijd verkochte exemplaren! Het is wellicht niet voor iedere artiest weggelegd maar voor Adriaan Van Landschoot, de bezieler van het populaire ADYA CLASSIC orkest werd het wel een soort ‘way of life’.

Op 26 juni verscheen er voor het eerst in de geschiedenis van deze uiterst succesvolle reeks een BEST OF (GOLD) met alléén maar de allergrootste hits, 40 toppers verzameld in een schitterende en oogverblindende digipak aangevuld met een 16 pagina's tellend fotobooklet boordevol voor- en achter-de-schermen foto's van het orkest en zijn bezielers. Bekendste klassieke thema’s als TOREADOR (Carmen), TRITSCH TRATSCH (Strauss), LARGO AL FACTOTUM uit

IL BARBIERE DI SEVIGLIA, de ouverture uit LIGHT CAVALRY, LA DONNA E MOBILE (Rigoletto), FUNICULI FUNICULA (Luigi Denza), LA PRIMAVERA (Vivaldi), de OUVERTURE uit WILLIAM TELL (Rossini), NABUCCO - VA PENSIERO (Verdi), O MIO BABBINO CARO (Puccini), … kortom, 40 TOPCLASSICS, alle bekende klassieke melodiën in een moderne bewerking toegankelijk voor een breed publiek. De ideale opstap voor de toekomstige liefhebber van klassiek waarvoor het originele werk nog net wat te zwaar is… en een welgekomen afwisseling voor zij die al langer met klassieke melodieën in aanraking komen.

Bio van Adya en Adriaan Van Landschoot