.
Eddy Wally
zondag 7 februari 2016

Begrafenis Eddy Wally zaterdag

Zaterdag afscheid van Eddy Wally in Zelzate.


Manager Hugo Colpaert bevestigde zondagochtend het overlijden van Eddy Wally. Om 23.00u. is mijn waarde vriend Eddy Wally overleden. Ik weet dat hij gelukkig is. Zijn lijdensweg was hard. Eergisteren had hij mij nog gebeld om te zeggen dat hij blij was. Hij voelde het aankomen en we hebben afscheid kunnen nemen. Na 32 jaar samen de wereld te hebben verkend, zijn er bijzonder veel goede momenten overgebleven. Dit laatste is belangrijk om te begrijpen dat er een tijd is van komen en gaan.

Hij had een hard leven maar we hebben er volgens onze mogelijkheden het beste van gemaakt. We waren fier over alles wat we samen hebben gedaan. Hij was sterk.

Hij was een winner. Een onverwoestbare doorzetter. Hij heeft mij veel geleerd. Ik heb hem veel geleerd. Een groot artiest. Duizenden mensen geamuseerd. Velen hadden het mis. We zijn droevig maar ... . Mijn respect is onherroepelijk en niet te nuanceren.

Sinds hij was opgenomen in de kliniek en nadien in de home ging zijn dochter, Marina, hem elke dag bezoeken. Weinigen kunnen of zouden dit doen. Nog een doorzetter in de familie.

Velen zullen hem missen maar nooit zullen ze hem vergeten.

Zaterdag wordt hij begraven in Zelzate.



Colpaert was 32 jaar lang de manager van Eddy Wally.

Bio van Eddy Wally

Meer Over:

Eddy Wally