.
Bart Herman
vrijdag 22 december 2023

Bart Herman viert de feestdagen in mineur

Hij heeft het zwaar

Binnenkort is het weer Nieuwjaar en wensen we elkaar het allerbeste toe voor 2024 en wensen we elkaar ook een goede gezondheid toe. Dat laatste kan zeker tellen voor zanger Bart Herman.

De man heeft al heel wat tegenslag gehad in zijn leven, maar ook de feestdagen brengt hij een beetje in mineur door. Hij herstelt van een zware openhartoperatie.

“Bart heeft een zware openhartoperatie ondergaan. Hij heeft drie overbruggingen gekregen. De operatie is gelukkig geslaagd, maar hij staat voor 'n zware revalidatie. Door de vermoeidheid kan hij amper praten, vandaar dat ik even het woord neem. Over enkele weken wil hij gerust zijn verhaal doen aan jullie, maar hij moet eerst weer op krachten komen”, vertelt zijn vriendin Liesbeth aan Dag Allemaal.

Zo’n operatie is niet niks en wordt gevolgd door een lange en moeilijke herstelperiode. Het kan zo’n zes weken duren voordat de borstkas en ribben zijn hersteld en het duurt zo’n 3 maanden voor de pijn over is.

De zanger lijkt door het noodlot te worden achtervolgd. Een coronabesmetting, keelkan-ker, een alcoholverslaving, hij heeft het de voorbije jaren allemaal doorstaan.

Bio van Bart Herman

Meer Over:

Bart Herman