.
News Image

Balthazar-bassist scoort solo

Simon Casier internationaal​.


Belangrijke Amerikaanse support voor Zimmerman, het nieuwe project van Balthazar bassist Simon Casier! Afgeloepn vrijdag ging op de grote Amerikaanse muziekblog THE 405 de video van Hard To Pretend in wereldpremière, de derde song alweer die Zimmerman op de wereld loslaat!



Ken Grand-Pierre, die eerder voor The Fourohfive o.m. Rudimental, Everything Everything en Oh Wonder interviewde, sprak met Simon Casier in zijn eerste grote interview als frontman van Zimmerman. Een interessante babbel over het ei dat hij eindelijk kwijt kan, over Balthazar en The Strokes en over zijn album ‘The Afterglow’ dat op 25 november uitkomt. Dat het Belgische publiek Zimmerman weet te smaken blijkt overduidelijk uit de lovende reacties op de eerste single ‘Someday Maybe’ die in De Afrekening van studio Brussel op 27 kampeert. Wie niet kan wachten om Zimmerman live aan het werk te zien kan op 11 september naar Leffingeleuren (BE).



Op 1 september speelt de band op Into The Great Wide Open (NL) maar dat festival is uitverkocht! In het najaar kan je Zimmerman bewonderen in de AB op 30/11 en in de Paradiso (NL) op 7/12.

Bio van Zimmerman en Balthazar

Meer Over:

Zimmerman Balthazar