.
News Image

Anouk terug op Suikerrock

Ook White Lies op zaterdag!



De Suikerrock zaterdag zag er al indrukwekkend met de aankondiging van Alanis Morissette en Goo Goo Dolls maar nu komen ook Anouk en White Lies langs.



Anouk mag deze zomer helemaal los op het Suikerrock podium. De Nederlandse raast als een poltergeist over podia en stuurt om de paar minuten een wervelwindje de Tiense kasseien op. Maar het kan ook ingetogen, Anouk is puur sentiment met zestien albums op zak en een trits hits die u allemaal kan meezingen. Haar songs vergeet je niet, denk even aan 'R U Kiddin' Me', 'Nobody's wife', 'Girl', 'Lost' etc... Geen podium in de Benelux dat ze niet kent, al zijn het de laatste jaren enkel nog de heel grote podia , en deze zomer dus dat van Suikerrock op zaterdag 28 juli!



Het is een uitdaging om een mindere song van de band te ontdekken. Van debuut 'To lose my life' tot het recente 'Friends' vulden ze ieder album met alleen maar songparels. 'Farewell to the fairground' staat je zeker nog voor de geest. Hun grootste 'Bigger than us' stuurt zelfs nu nog golven van 'kiekenvel' door deze contreien.

White Lies situeert zich genre gewijs tussen Indie en post punk in, maar vult de dingen met een geheel eigen stijl in, die je in geen enkele andere band herkent. De typische melancholische stem van Harry McVeigh gijzelt je het hele optreden en laat je uren, wat zeggen we dagen later nog niet helemaal los. White Lies is live best een intensieve ervaring, dat mochten we de voorbije jaren al meermaals ondervinden in de AB, Lotto Arena en op Rock Werchter. Deze zomer staan ze op Suikerrock waarbij uw rillingen tot aan de Kerstvakantie nog voelbaar zullen zijn!



Alanis Morissette, Anouk, White Lies en Goo Goo Dolls op zaterdag 28 juli, en Stan Van Samang en Gers Pardoel op zondag 29 juli: Suikerrock 2018 ziet er nu al indrukwekkend uit en er is nog ‘much more to come’!

Bio van Anouk en White Lies

Meer Over:

Anouk White Lies