.
News Image

An Lemmens zwaar beledigd

An Lemmens krijgt weer wat over zich heen.


An Lemmens heeft weer haar beste week. Vannacht moest ze toch weer even stoom kunnen afblazen op Facebook. Wat is er aan de hand?

Twee dagen geleden vond een restauranthouder het nodig me te vertellen dat ie me niet herkend had omdat ik zo verdikt was.

Ten eerste interesseert het me geen r**t of je me herkent of niet, ik kom net als iedereen op restaurant om te eten, en word tijdens het eten nog het liefst met rust gelaten, punt.

Ten tweede : IK BEN ZWANGER, MAG IK JA? Ik leef niet in de illusie dat ik op dit moment 10 kilo lichter weeg dan normaal!



Tja, blijkbaar leest niet iedereen de boekskes. Er zijn mensen die namelijk geen tijd hebben om de showbizz op de voet te volgen. An Lemmens is dus zwanger beste mensen. Maandag kreeg An Lemmens weer een opmerking overzich heen.



Nadat er vanmiddag weer een wildvreemde ober tijdens m'n lunch me de opmerking maakte dat ik toch wel goed hard aan 't uitdijen ben had ik later op de middag zin om de lieve jongeman van de boekhandel spontaan te omhelzen : z'n winkel achterlaten om al m'n zware zakken met boodschappen een dikke 10 minuten verderop naar m'n auto te dragen!

Faith in humanity slightly restored!



Zwanger zijn heeft dus niet alleen heel wat nadelen, soms haal je er ook profijt uit. De man van de boekhandel heeft ongetwijfeld zijn zakencijfer omhoog zien gaan.



En dan denk je dat je als zwangere bv alles hebt meegemaakt? Niet dus... En dan heb ik het nog niet gehad over wildvreemden die over je buik willen wrijven, hun eigen horrorbevallingsverhalen beginnen vertellen, hun mening over borst-/flesvoeding in je gezicht spuwen,....

1 zin : Mijn lijf - mijn kind - mijn leven - none of your f***ing business!

(Wordt ongetwijfeld vervolgd als de kleine geboren is en wildvreemden m'n kind willen bekijken en/of aanraken).



En dan is An nog wat vergeten. Van zodra ze bevallen is, zullen er wellicht mensen zijn die er als de kippen bij zijn om foto's te nemen van An met haar zoontje/dochtertje. Al dan niet om ze online te zetten of te verkopen aan de pers. We zijn benieuwd naar de reactie van An mocht dat binnenkort gebeuren....


Bio van An Lemmens

Meer Over:

An Lemmens