.
News Image

An Lemmens van Studio Brussel naar Q-Music

An Lemmens voortaan op Q-Music te horen.


An Lemmens presenteert vanaf nu zaterdag 5 september 2015 tussen 19u en 20u een gloednieuw programma bij Qmusic: ‘Saturday Night Special’. Elke week zet An een andere artiest uit binnen-of buitenland centraal. Ze fietst in het programma door zijn of haar carrière en brengt een uur lang muziek die met die artiest te maken heeft. Nu zaterdag 5 september geeft An de aftrap met Ed Sheeran.



An Lemmens: “Muziek is een enorm belangrijke passie van me, die ook in m’n professioneel leven geregeld terugkomt. Het is dan ook met veel goesting dat ik dit nieuwe avontuur bij Q start. Elke week dompel ik de luisteraars onder in de carrière van een bepaalde artiest. Dat gaat van Ed Sheeran, Beyoncé tot Mark Ronson, stuk voor stuk artiesten die ik zelf enorm apprecieer, maar waarvan ook Q-luisteraars aangeven ze goed te vinden. Saturday Night Special sluit zo perfect aan bij het nieuwe verhaal van Q: muziek en luisteraars zet ik elke zaterdagavond meer dan ooit centraal.”



Qmusic start komend weekend ook heel wat andere nieuwe programma’s op. Het weekend wordt naar goede gewoonte op vrijdagavond ingezet met ‘Que Pasa’ met Vincent Vangeel, die voortaan samen met Jolien De Greef presenteert. Félice Dekens neemt op zaterdag en zondag tussen 6u en 9u de ochtend voor haar rekening. Op zaterdag presenteren Arne Vanhaecke en Born Crain tussen 9u en 11u ‘De Zesde Dag’, een muzikale terugblik op de voorbije week. Elias Smekens is tussen 11u en 14u aan zet met de ‘Top 40 Hitlist’. Tussen 14u en 19u nemen 2 poulains van de Q-Academy het over: Marie Monballiu en sidekick Loïc Thaler brengen de muziek van 2000 tot nu in ’20 Something’. Bart-Jan Depraetere brengt tussen 20u en 00u de beste dansmuziek in ‘Shut up and Dance’.



Op zondag brengt Q tussen 9u en 11u ‘You Make Us Q-elftal’: de elf leukste luisteraars van de voorbije week worden op een rij gezet. Tussen 11u en 14u is Jolien Roets aan zet met ‘De Favoriete 40’ en overloopt ze de 40 nummers die de luisteraars online de meeste duimpjes hebben gegeven. De zondagavond wordt tussen 19u en 00u afgesloten door Peter Verhoeven, die opnieuw vanuit LA presenteert.