.
News Image

An Lemmens huilt

Geen al te prettig jaareinde voor An Lemmens.


Het zijn moeilijke tijden voor An Lemmens. An heeft zondag afscheid moeten nemen van een goede vriend. Zondag moest de presentatrice afscheid nemen van één van haar honden: Sansa.



Ruim een jaar geleden adopteerede An Lemmens een hond die zeven jaar lang mishandeld werd in een broodfokkerij. An komt al jaren op voor de rechten van een hond en heeft een bloedhekel aan broodfokkerijen. De presentatrice gaat ver in haar strijd tegen de mishandeling en uitbuiting van honden. Toen An Sansa voor het eerst zag, wist ze dat ze deze hond nog een mooi leven moest geven.

Maar daar kwam zondag een eind aan. Hoewel het de laatste dagen steeds beter ging met Sansa, ging het zondag plots bergaf met Sansa. An nam haar jongste dochter Zappa Rosa vast en zette Sansa in de auto om zo snel mogelijk naar het dierenziekenhuis te rijden. Daar werden foto's genomen en toen de dierenarts vertelde wat er aan de hand was, kreeg An het moeilijk. Sansa had een maagtorsie en zou het niet meer redden.



An Lemmens: Ik had je zo graag een ander einde gegund. Maar ik was daar, bij jou. En ik hoop dat je dat gevoeld hebt. Ik hoop dat je weet dat ik je niet in de steek gelaten heb. Er zat niets anders op dan afscheid te nemen van Sansa en dat kwam hard aan.



An: Het doet zo'n pijn om afscheid te moeten nemen en de tranen rollen over m'n wangen terwijl ik Sansa's spulletjes opruim. Haar halsband blijft dicht bij ons, maar haar zak met medicatie heeft ze nu niet meer nodig. Ik probeer mezelf te troosten met de gedachte dat ze nu geen pijn meer voelt.



Gelukkig heeft An nog andere honden in huis en kan ze haar zinnen verzetten met dochtertje Zappa Rosa want die vraagt ook heel wat aandacht. We wensen An sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.


Bio van An Lemmens

Meer Over:

An Lemmens