.
News Image

Alle hits Frans Duijts verzameld

Frans Duijts viert 10-jarig jubileum met ultieme verzamelaar.


Na z'n schitterende overwinning in 'De Beste Zangers Van Nederland' (cfr 'Liefde Voor Muziek' in Vlaanderen) afgelopen zomer, heeft Frans Duijts opnieuw reden tot feesten. De populaire Tielse volkszanger staat 10 jaar op de planken en dus mag ook een ultieme Frans Duijts-verzamelaar niet ontbreken! Op ‘10 Jaar (Mijn grootste hits tot nu toe)’ serveert vrolijke Frans natuurlijk z'n klassiekers 'Jij denkt maar dat je alles mag van mij', 'Morgen is pas morgen', 'In ons café' en 'De allerlaatste is van mij', maar er werd ook nieuw werk én enkele nummers uit 'De Beste Zangers van Nederland' toegevoegd.



Inmiddels is Frans Duijts uitgegroeid tot een zeer graag geziene artiest in Vlaanderen en Nederland en verkocht hij er de afgelopen jaren in totaal meer dan 150.000 albums. Zijn album ‘Alles met je delen’ stootte zelfs Bruce Springsteen van de nummer 1 positie in de charts in Nederland, terwijl Springsteen in de rest van de wereld wel op nummer 1 stond.



Frans Duijts - '10 Jaar (Mijn grootste hits tot nu toe)', een fantastisch muzikaal overzicht van 1 decennium Frans Duijts


Bio van Frans Duijts

Meer Over:

Frans Duijts