.
News Image

5th Avenue uit elkaar

De boysband 5Th Avenue geeft er de brui aan.

Nog geen jaar na de start van de groep 5Th Avenue geven de vijf groepsleden er de brui aan. Het uitblijven van succes is de reden van de split. De vijf hebben dinsdagavond in onderling overleg met Filip D'Haeze besloten om ermee te kappen.

Het zat de jongens al een tijdje hoog dat succes uitbleef. Een organisatorische tegenslag zorgde onlangs voor een zware klap bij de jongens. De groep werd opgericht door Filip D'Haeze en die nam de artistieke leiding op zich. Maar Filip heeft al een bijzonder drukke agenda en de jongens zagen veel rond zich gebeuren bij andere groepen en artiesten en merkten dat er bij 5Th Avenue amper sprake was van vooruitgang. Nog een bijzonder opvallend feit is dat Kristof, Jelle, Christof, Wout & Samuël helemaal geen contract hadden. Als één van de gasten geen zin had om naar een optreden of signeersessie te komen, dan kon die in theorie probleemloos thuis blijven.

De vijf van 5Th Avenue kregen vorige week dan nog eens een flinke opdoffer want ze werden door de organisatie van Summer Swing in Hasselt van de affiche gehaald omdat er geen plaats meer was in de enorme line-up van het festival. Al deze feiten zorgden voor de nodige frustraties bij de groepsleden en dinsdag hebben ze dan ook besloten om ermee te kappen.
De vijf vallen zeker niet in een zwart gat. Zo gaat Jelle onder andere in een film meespelen en zien we Samuël in de toekomst in een musical. We gaan zeker nog van die gasten horen want ze zijn talentvol, laat dat duidelijk zijn. Alleen zal het niet meer samen zijn.

Bio van 5th Avenue

Meer Over:

5th Avenue