.
Sasha & Davy
dinsdag 18 oktober 2016

2017 moet topjaar worden voor Sasha & Davy

Heel wat interessante projecten komen eraan.


Het moet volgend jaar het jaar voor showbizzkoppel Sasha & Davy worden.

In maart 2017 komt de langverwachte film H.I.T. van De Romeo's in de bioscoop. Hierin speelt Sasha ook een prominente rol.

Een nieuw album zal ook in datzelfde voorjaar worden uitgebracht. Het zal een vrolijk uptempo album worden. Ze merken trouwens dat dit soort muziek het toch het best doet bij de optredens. Mensen willen vooral meefeesten en dansen in de zalen vertelden Sasha & Davy in Ment op zondag. Toch zullen er zeker één of twee romantische ballades op dit nieuwe album staan. Ook zal het nu geen coveralbum worden, maar zullen de helft van de liedjes eigen nummers zijn. Het belangrijkste is dat de stijl toch weer typisch Sasha & Davy zal zijn.



Het zou leuk zijn dat De Romeo’s voor de 10de keer op Het Schlagefestival te gast kunnen zijn, vertelt Davy Gilles in het interview. Davy zegt dat hij toch een vijftal jaar heeft moeten zeuren om er ook als Sasha & Davy te mogen optreden en dat is nu dus toch eindelijk gelukt, besloot de zanger.



Later op het jaar, op 11 juni 2017 is er dan de derde fandag en dit keer met orkest. Het zal precies die dag 7 jaar geleden zijn dat Sasha en Davy trouwden.

Alle info over de optredens is terug te vinden via www.sashaendavy.be.



Tekst: Nico Vanaken