.
News Image

15 jaar Studio 54 @ Sportpaleis op 1 oktober

Dit jaar extra feestelijke 15e editie van Studio 54 in Sportpaleis Antwerpen.


Trends komen en gaan maar klassiekers blijven bestaan. In het geval van Studio 54 Sportpaleis hebben we het dan zeker niet alleen over de disco klassiekers waarop iedereen uit de bol gaat. Het evenement zelf is, met zijn 15 edities, ook gerust een klassieker te noemen onder de evenementen. Al 15 jaar onafgebroken is Studio 54 Sportpaleis de jaarlijkse afspraak voor iedereen die wil genieten van het meest glamoureuze en tegelijkertijd meest ongedwongen feest van het jaar. Op Studio 54 Sportpaleis is iedereen welkom. Samen genieten van de aanstekelijke tunes en het respecteren van de dresscode is het enige wat van de gasten wordt verwacht. 179 edities in de Red & Blue en 14 Sportpaleis edities later zijn de Studio 54 feesten nog steeds een begrip en populairder dan ooit. Bezieler Ludo Smits en huidige organisator Star Events, maken zich dus alvast klaar om er een extra feestelijke editie van te maken. De 15e editie van Studio 54 Sportpaleis zal doorgaan op zaterdag 1 oktober.



De geschiedenis van de originele Studio 54 in New York City is ondertussen alom bekend. Toen de Antwerpse discotheek Red and Blue in 2001besloot elke eerste zondag van de maand een eigen Studio 54 party te organiseren ter ere van de originele club in NYC, had clubeigenaar Ludo Smits nooit kunnen vermoeden dat deze party’s zo een succes zouden worden. Al snel besloot Ludo om een editie te organiseren in het Antwerpse Sportpaleis. Die feesten werden mogelijk nog legendarischer dan de maandelijkse feesten in de club en werden synoniem voor glamoureuze events met tonnen confetti ’s, liters champagne en de meest adembenemende acts van danseressen, dansers en drag-queens.



Grace Jones, Boney M, Gloria Gaynor, The Supremes, The Pointer Sisters, Sister Sledge en de The Four Tops zijn nog maar enkele van de disco-legendes die de afgelopen 15 jaar op het podium hebben gestaan van Studio 54 Sportpaleis. Elk jaar opnieuw weet de organisatie grote namen te strikken. Ook dit jaar zullen er opnieuw grote namen op het podium staan. Deze worden later in het jaar bekend gemaakt. Maar niet alleen de internationale disco-sterren stelen de show, ook de talloze bv’s die jaarlijks de rode loper bevolken, zijn een vaste traditie van Studio 54 Sportpaleis. Net als iedereen komen ook zij feesten en genieten van alle glitter en glamour.



De ticketverkoop voor deze extra feestelijke editie loopt nu. Tickets via www.studio54.eu .