.
News Image

10.000 Luchtballonen op 1 in De Foute 128

K3 staat op 1 in De Foute 128.


Van niets binnengekomen op de eerste plaats van De Foute 128. Het is een zeldzaam gegeven maar dit jaar is het gebeurd. Christoff stond de afgelopen twee jaar op één met Sweet Caroline maar de zanger zakte met zijn liedje naar de derde plaats. De meisjes van K3 kwamen van niets op één terecht in de De Foute 128 met 10.000 Luchtballonen en daar waren Klaasje, Hanne en Marthe maar wat blij mee. Hun nummer stond het afgelopen jaar wekenlang op één in de hitparade en werd door jong en oud meegezongen. En dat zal vrijdagavond niet anders zijn want K3 staat vrijdagavond ook op de Foute Party in Flanders Expo te Gent.



K3 krijgt de vraag hoe het komt dat 10.000 Luchtballonen op de eerste plaats staat. Oei, wat een moeilijke vraag, reageert Marthe. Ik denk het het gewoon een héél goed nummer is en dat het daardoor komt dat het op nummer één staat in de hitparade.



De Foute 128 werd vrijdag tussen 6 en 18 uur uitgezonden en werd voor het eerst gepresenteerd door Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe en is de jaarlijkse afsluiter van het radioseizoen bij Qmusic.


Bio van K3

Meer Over:

K3

Bio van Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe