.
Laura Lynn
dinsdag 24 maart 2015

10 jaar Laura Lynn

Aan stoppen denkt ze nog lang niet.

“Aan stoppen denk ik nog lang niet. Ik doe mijn job liever dan ooit en ieder optreden is een feest”, liet Laura Lynn het afgelopen weekend weten. Dag op dag 10 jaar geleden kende Laura haar grote doorbraak met ‘Je hebt mij 1000 x belogen’. Ontelbare hits en meer dan 300,000 verkochte CD’s later, staat Laura er sterker dan ooit met haar recente hit-album, ‘Jij en ik’.

Top Act Music brengt vandaag een feestelijke jubileumeditie uit met bonusnummers en, speciaal voor de fans, een DVD met daarop o.a. videoclips en unieke tv-opnames van haar grote hits zoals ‘Je bent de mooiste’, ‘Naar de kermis’, ‘Je hebt mij 1000 x belogen’ en de recente nummer 1-hits ‘Diep in je ogen’ en ‘We feesten heel de nacht’.

Top Act Music en Universal zijn dan ook trots dat Laura haar platencontract met hen heeft hernieuwd. Er zijn mooie plannen in het vooruitzicht om samen haar carrière nog verder uit te bouwen.

“Laura is één van de leading ladies in de Vlaamse muziekwereld”, zegt Patrick Guns, general manager van Universal Music Belgium. “Haar muzikale carrière is met Universal verbonden en ik ben dan ook fier dat we in de toekomst samen aan de weg zullen blijven bouwen. We kijken uit naar de komende gezamenlijke projecten.”

Laura heeft binnenkort ook enkele unieke jubileumconcerten in Kusttheater ’t Colisée in Blankenberge op volgende data: 10 april, 11 april, 5 augustus en 6 augustus. Tickets via info@kusttheater.com, 050/708198 of 0468/158019.

Bio van Laura Lynn

Meer Over:

Laura Lynn