You are here

Dag op dag

Wat gebeurde er dag op dag x aantal jaar geleden? Iedere dag zorgt deze pagina weer voor enkele nieuwe verrassingen of zaken die jij misschien vergeten was. Wie kwam er x aantal jaar geleden op één terecht in de hitparade? Wie overleed er x aantal jaar geleden? Of beter nog: wie is er vandaag x aantal jaar geleden in het huwelijksbootje gestapt? Dag op dag zorgt ervoor dat de geschiedenis uit de showbizz niet verloren gaat. Hebben we iets over het hoofd gezien? Laat het ons weten en wij vullen de inhoud met plezier toe.

 • 1996

  Joan Armatrading ontvangt de Outstanding Contemporary Song Collection Troffee tijdens de 41ste editie van de Novello Awards in Londen.

 • 1996

  De single "Have You Ever Really Loved A Woman" van Bryan Adams wordt verkozen tot het beste lied dat gebruikt werd voor een film of televisieprogramma tijdens de 41ste editie van de Ivor Novello Awards die plaatsvond in het Londense Grosvenor House Hotel.

 • 1992

  Het album "Little Earthquakes" van Tori Amos staat op de 54ste plaats in de Amerikaanse hitlijst.

 • 1981

  How ‘bout Us van Champaign genoot 8 weken lang de eer op 1 te staan in de Nederlandse Top 40. Mede door het succes van deze single was het debuutalbum van de groep meteen goed voor goud. Achteraf bleek Champaign toch een eendagsvlieg te zijn…

 • 1970

  Eind mei 1970 stond Creedence Clearwater Revival voor de 2de maal in een paar maanden op 1 in de Nederlandse Top 40. Met Up Around The Bend hielden ze de koppositie 2 weken lang vast.

 • 1965

  The Animals zijn te zien in de "The Ed Sullivan Show" op CBS-TV, dit als slot van een 10-daagse tournee door de Verenigde Staten.