.
Jimmy uit Boer Zkt Vrouw
woensdag 24 april 2024

Jimmy uit ‘Boer Zkt Vrouw’: “We hadden toch een band opgebouwd”

Maar het mocht niet zijn

Jimmy kon jammer genoeg het hart van boerin Sanne uit ‘Boer Zkt Vrouw’ niet veroveren en dus werd hij door Sanne naar huis gestuurd. De reden? Hij heeft te veel zijn best gedaan en dat had voor de boerin niet gehoeven.

“Ik ben het in elk geval niet gewoon dat een vrouw vindt dat ik teveel mijn best heb gedaan. Ik krijg weleens te horen dat ik impulsief ben, maar dat is toch nog anders. Even goed heb ik al te horen gekregen dat ik wat meer moeite mag doen... Tja, elke vrouw is anders, zeker”, zegt Jimmy in Dag Allemaal.

Het vertrek van Jimmy ging er behoorlijk emotioneel aan toe en hij huilde zelfs bittere tranen. Hij had zijn vertrek niet meteen zien aankomen.

“Ik vond het heel fijn om op de boerderij mee te werken en nieuwe ervaringen op te doen, dus toen ik moest vertrekken, raakte mij dat. Ik had toch een band met Sanne opgebouwd. Een klik, aantrekkingskracht, noem het zoals je wilt. Verliefdheid? Nee, dat kan je na zo'n korte tijd nog niet weten. Ik heb mijn best gedaan om in die paar dagen op de boerderij haar hart te doen smelten, maar dat was moeilijk omdat ze nogal gesloten was.”